schuren-eiken-vloer-561.480x480x1
48-584.480x480x1

Schuren en afwerken van lamelparket

Uw oude vloer weer als nieuw!

Lamel Parket Schuren wordt meestal 2 keer geschuurd, n.l. met korrel 40 en korrel 80, om niet gelijk door de toplaag heen te schuren. Daarna goed polijsten, goed stofzuigen en afwerken met 2 lagen Hardwas/olie. Voor lamel parket wordt voornamenlijk Hardwas/olie gebruikt omdat als de vloer nog wil werken de lak niet openscheurt op de naden.

NIEUW is het 1 laags systeem Hardwas/olie met verharder. Desgewenst ook in vele kleuren. De vloer is in 24 uur uitgehard en bestand tegen vocht, koffie, bier, etc. vlekken. Onderhoud van deze olie is alleen maar dweilen met een voedende vloerzeep. Heeft een matte uitstraling.

Hardwas/olie, die ook de pori van het hout afsluit mag na uitharding van ongeveer 4 weken licht vochtig gedweild worden en is bijna onderhoudsvrij. Als u erg gesteld bent op uw vloer kunnen wij een totale renovatie van uw parketvloer verzorgen. U zult zien dat na de behandeling uw parketvloer weer even mooi van uitstraling wordt als toen het net gelegd werd. Desgewenst komen we de vloer beoordelen of het de moeite waard is om uw parket te schuren. Denk ook over eventuele nieuwe deklijstjes of plinten.

De details maken het verschil.

 

Hoe gaan we te werk?

Wij maken uw vloer weer als nieuw, meestal binnen één dag. Opnieuw uw parket schuren en polijsten is nodig na jaren intensief gebruik. Een houten vloer heeft als voordeel dat je deze gewoon weer als nieuw kunt maken door er gewoon een laagje vanaf te schuren. Ook de putjes en krassen worden eruit geschuurd. 
Meestal wordt uw parketvloer in één dag geschuurd en afgewerkt. Afhangelijk van het aantal m2.
Olieën en ook inkleuren zijn inmiddels heel gewoon geworden..
Met de White Hardwas/olie ziet b.v. uw  lamel parket er ineens moderner uit.
Met de Brown Hardwas/olie wordt de parketvloer veel warmer van en dieper van kleur.

Tal van mogelijkheden, welke wij op verzoek kunnen uittesten op uw parketvloer.
Ook het onderhoud voor uzelf is makkelijk.