traprenovatie situatie voor
traprenovatie situatie na

Traprenovatie?

Wij adviseren een antislipstrip!

Een traprenovatie hoort altijd veilig te zijn, en zeker met kinderen in huis zitten ongelukken in een klein hoekje. Om uw veiligheid te garanderen adviseren wij een antislipstrip. Dit is een rubberen strip die in de voorzijde van de trede is gefreesd, zodat u ten alle tijden grip heeft en uw trap weer veilig op en af kunt.

 

Antislipstrip met profilering

Een antislipstrip is een rubberen strip voorzien van profilering aan de bovenzijde voor voldoende weerstand. In het loopvlak van de overzettrede is een sleuf gefreesd waar de antislipstrip zonder bevestigingsmiddelen in wordt gedrukt. Doordat de antislipstrip ook aan de zijkant geprofileerd is heeft deze voldoende weerstand en wordt daardoor niet uit de trede gelopen.
 

 

Montage antislipstrip trap

Voor wij aan de montage van de overzettreden kunnen beginnen dient men zelf de trap te ontdoen van vloerbedekking, nieten en losse lijmresten, zodat er een kale trap ontstaat. Dit vormt de basis waarop de nieuwe overzettreden met antislipstrip worden vastgelijmd. Als uw traptreden erg zijn uitgesleten is dit geen probleem. Doordat onze montagekit een opvullende werking heeft vult dit de eventuele oneffenheden op.

 

Antislipstrip trap geheel bekleed

Niet alleen uw traptreden maar ook de ook de trapwangen, bordes en overloop kunnen bekleed worden. Met trapwangen worden de zijkanten van een trap bedoeld en kunnen geheel met eiken bekleed worden. Wij kunnen dus een complete nieuwe eiken trap creëren en dit zonder enig hak of breekwerk!
Bent u overtuigd van een antislipstrip trap vraag dan nu een offerte aan!