foto schuren
18921690_1251753854950934_8580622502611209998_n

Parket schuren, hoe gaan we te werk?

Uw oude vloer weer als nieuw!

Wij maken uw vloer weer als nieuw, meestal binnen één dag. Opnieuw uw parket schuren en polijsten is nodig na jaren intensief gebruik. Een houten vloer heeft als voordeel dat je deze gewoon weer als nieuw kunt maken door er gewoon een laagje vanaf te schuren. Ook de putjes en krassen worden eruit geschuurd. Plankjes die b.v. te erg beschadigd zijn kunnen worden vervangen door nieuwe plankjes.

Meestal wordt uw parketvloer in één dag geschuurd en afgewerkt. Afhankelijk van het aantal m2 en de afwerking. Lakken van uw parket wordt in drie keer gedaan wat betekend altijd een dag extra, daarna kunt u er weer jaren tegenaan, natuurlijk met enig klein onderhoud. Lakken, olieen en ook inkleuren zijn inmiddels heel gewoon geworden. Met de White Hardwas/olie ziet b.v. uw traditionele eiken visgraat parket er ineens moderner uit.
Met de Brown Hardwas/olie wordt de parketvloer veel warmer van en dieper van kleur. Tal van mogenlijkheden, welke wij op verzoek kunnen uittesten op uw parketvloer. Ook het onderhoud voor uzelf is makkelijk.

Vloerenleggersbedrijf Ferry is o.a. werkzaam in Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Bleiswijk, Pijnacker, Nootdorp, Zoetermeer, Rotterdam, Vlaardingen, Schiedam en Capelle a/d IJssel. 

Maar woont u ergens anders? Geen probleem laat u vakkundig te woord staan, bel 06-41807333