Parket

Traditioneel parket

Tapis is een massief parket met een dikte van +/_ 6mm. Tapis kan in vele patronen gelegd worden. b.v. stroken – visgraat – dubbel visgraat – blokpatroon etc. als afwerking kan het mooi zijn om de band bies te laten plaatsen.

Een tapisvloer wordt op een spaanplaat ondervloer gelijmd en gespijkerd. Het loopgeluid wordt door deze legmethode aanzienlijk verlaagd. Voor appartementen leggen we eerst nog een Db (geluidsreducerende) ondervloer.

Bourgogne is een massief parket met een dikte van +/- 9mm en wordt meestal in de lengte gelegd. Hierdoor ontstaat het effect van een planken vloer. De delen zijn vaak breder en langer dan tapis en meestal voorzien van een vellingkant. U kunt kiezen voor een vaste breedte of wisselende breedte. Ook een bourgogne parket vloer wordt gelijmd en gespijkerd op een spaanplaat ondervloer.

Eiken rustiek t/m 18cm breed, gelegd en afgewerkt voor € 95,00 p/m2.

Vraag vrijblijvend een offerte aan en laat u verassen met de regelmatige acties

Vloerenleggersbedrijf Gerard,
dé vloerenspecialist uit Lansingerland en omgeving!

 

Lamelparket

Lamelparket wordt ook wel gezien als de vervanging van het traditioneel parket. Lamelparket heeft een massief houten toplaag, meestal van 4mm. De onderlaag bestaat uit geselecteerd naaldhout, MDF of spaanplaat.
In de fabriek wordt dit onderling verlijmd en voorzien van een mes en groef.
Lamelparket is van fabriek uit kant en klaar gelakt of geolied.
De voordelen: snel te leggen op een vlakke vloer, voordelig in prijs, alle gemakken van een parketvloer. Door gebruik te maken van dB (geluidsreducerende) ondervloeren worden steeds meer apartementen gelegd met lamelparketvloeren. Ook ideaal als u er al woont is dit goed te doen.

Wij leveren en plaatsen bijna elk soort lamelparketvloer.
Met echt hout klikt het pas echt!

Eiken Rustiek € 66,95 p/m2